Lyckligaparet rides again



Vi begav oss i vår förvirring ut på äventyr idag. Vi hamnade på en ö i en sjö utanför Munkfors. Där huserar helgen till ära en gamal kompis till mig. Mössan är av mykoplasmatyp och är ej förhandlingsbar vid sjöfart. Isa var ju snyggheten själv i sina två lager plysch, vilket framgår med önskvärd tydlighet.



Så här glada är man då man har spenderat dagen med att bajsa sönder farbror Fredriks finsoffa. 7 bajsblöjor senare och en tupplur i mammas famn så var vi redo att åka hem. Notera hur snygga tjejerna i min familj är.



Efter den där turen så var vi helt slut. Men svärmor ringde på vägen och mutade oss med äppelpaj och presenter. Sjuka eller ej, vi är iaf en sak och det är lättköpta. så vi begav oss utan att passera gå till svärmor. där fick vi en fin present och utlovad paj. Isa somnade 9 gånger trots att hon hade lovat sig själv att hålla sig vaken med hjälp av gråt./Patrik, the tröttness.

Kommentarer
Postat av: unga fastern

Nej vad söta dojjor hon har!!! pussa isan ifrån faster!

2009-09-28 @ 08:41:48
Postat av: Fredrik

Jag kan lugna läsarna med att säga att soffan inte längre är ner bajsad och överdraget är tvättat.F

2009-09-29 @ 13:00:52
Postat av: Patrik

Jag kan lugna läsarna med att lägga till att jag själv höll på att skita ner mig men jag hann till dass. Vi berättar däremot inte vilken av sofforna det var.

2009-09-29 @ 21:55:57
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0