Jaaaaahaaaaaa

Jag vill att alla anställda inom sjukvården skall få sparken. Vidare kan de väl drabbas av aptitlöshet och 2 veckors rethosta samt 10 dagars feber.

Vad är det som är svårt med att ta sitt jobb på allvar? vad är det som är svårt med att lyssna på patienten istället för att bestämma sig för det första bästa som passar in? Nu vet ju jag att i morgon när Anna som vanligt får hjälp först så kommer jag att bli hänvisad till att ringa VC. Detta när vi är där för att Anna och jag har Samma symptom, så smidiga är dem. Detta kommer att leda till att jag blir otrevlig och därigenom får ännu sämere vård. I förlängningen kommer jag att få samma behandling men antagligen en vecka senare då det där provet (som de tog på Anna men inte på mig för att trots våra liknande sympton, förjag hade jag ju halsfluss, med hostan från helvetet). Jag blir så slut på det här./Patrik, inte roligt längre.

Kommentarer
Postat av: Anna

Du får iallafall äta den där dundermedicinen ;-)



Krya på er!

2009-09-24 @ 18:32:01
URL: http://annalexing.blogg.se/
Postat av: Susse

för patienten vet absolut ingenting.... har ingen utbldning, ingen självkännedom o ingen som helst koll på sin sjukdomshistoria....

NÄr jag hade mykoplasma så va de psykosomatiskt för att min mamma bor söder om söder.

2009-09-24 @ 19:00:05
Postat av: Anna

Till Susse: Hahahahahahahaha jasså ;-)

2009-09-24 @ 19:42:24
URL: http://annalexing.blogg.se/
Postat av: suusse igen

Japp de blev en remiss till psykologen, Och jag gick faktist dit, tänkte de kanske är ngot jag missat. Efter samtalet förstod inte Psykologe varför läkaren skickat dit mej (pga det iaf.) och jag visste ju inte heller riktigt vad jag gjorde där så de vi kom fram till va att..... mamma bor söder om söder.

2009-09-24 @ 20:01:59
Postat av: Anna

Jag börjar nästan tro att en psykolog kommer närmare en botning än våra fantastiskt kompetenta läkare. Och får man skylla på sin mamma är det väl än bättre?

2009-09-24 @ 21:03:54
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0