Den där telefonhistorian

Då begav vi oss till stan för att köpa en ny telefon till min lilla slarver till fru då. Men först svängde vi förbi IKEA då det var där vi hade den sist. Efter en snabb koll i deras lost and found så konstaterade vi att den var mer lost än found. Väl på telia så förklarade vi dilemmat och märkligt nog så var de villiga att sälja en ny telefon till Anna, trots att hon är så slarvig. Hon fick en jättefin SonyEricsson av oklar modell. Sen var det bara att bege sig hem för amningsmaraton (eftersom Anna skall svika oss och dra till skolan snart), när vi parkerar så ser den uppmärksamme pappan i familjen att det ligger en mobiltelefon på parkeringsplatsen??!! Hör och häpna. Vad roligare är så fungerar den fortfarande (förutom att sim- kortet är spärrat) trots att den har legat ute i regnet och blivit överkörd.

Kontentan är att w610i är av fantastisk kvalité och Lyckligaparet rekomenderar den med förbehåll att man skall veta under vilken bil man lägger den./Patrik snart barnvakt.

Kommentarer
Postat av: Tesse

Men vad har hänt med min ordningsamma Anna? Är det chocken från förlossningen som sitter i än? Tänkte då på att slida blev rumpa och kanske orsakade traumatiska upplevelser....

2009-10-07 @ 18:43:12
Postat av: Anna

Alltså Tesse, mycket väl analyserat av dig. Jag ska ta upp detta på kontrollfreaksterapin ;)

2009-10-07 @ 19:41:59
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0