Häng med Lyckligaparet Västerås editon



På den blivande mammans nattygsbord låg dessa två ting, Anna har samma saker. Men till vårt försvar har vi gott ifrån kokosnötsdoften då den luktade härsket margarin.



Vi skjutsade Beda till storstan. På vägen dit  vart jag under hot tvingad att stanna i Hummelsta där de två gravida kvinnorna gick lös med slevar och hunger./Patrik, rädd.


Kommentarer
Postat av: Beda

Jag kan meddela att jag knappt ätit nåt av godiset jag köpte, ärligt! Jag gick och blev sjuk och då kan man ju inte äta godis :(

Jävligt typiskt.

2009-05-11 @ 20:18:50
Postat av: Anna

Jag har ätit ALLT. Och jag skulle nog tyvärr gjort så även om jag varit sjuk. Stackars dig, hoppas du mår bättre!

2009-05-11 @ 21:08:30
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/
Postat av: Fröken M

Åh.... hummelsta är ett mycket trevligt ställe. Sist vi åkte förbi var jag nervös hela 40 min i bilen... vi åkte från arlanda och bekymmret gällde om vi skulle hinna in bland allt godis innan stängning. 20.04 anlände vi och butiken hade precis stängt. Jag surade hela vägen hem till karlstad !? Barnslig ? Jag !??! =)

2009-05-12 @ 09:22:55
URL: http://www.metrobloggen.se/michaelaj
Postat av: Anna

Neeeh! Inte barnslig! Inte där inte! Jag, som är neatfreak oxå, anser att det är än mer orgasmliknande eftersom dom är så noga med renlighet och att man inte får stoppa fingrar i godiset, att dom tvättar slevarna dagligen osv. Wonderly!

2009-05-12 @ 09:29:15
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0