Som mössen på julafton

Jag tar en VÄLFÖRTJÄNT paus i städningen. Innan datorn packas ihop. Patrik är på hemliga missions och jag har blivit lämnad i röran. Fast röran är något mer organiserad nu anser jag. ca 25 flyttlådor och en säng. Nu är det bara tekniktjafset kvar och sen ska det sista städas. Sen är vi faktiskt så gott som värmlänningar sånär på en sista måltid i Umeå. Mitt mål är att midaggen ska bli billigare än frukosten så att vi har råd med bensin och släp i morgon bitti.

En liten tår i ögonvrån när jag stack ifrån lse igår. Jag är inte hemskt duktig på att visa rosa känslor men jag hoppas verkligen att T och E med familjer förstår att jag kommer sakna dom JÄTTEMYCKET! (även om vi inte setts superregelbundet så känns Umeå närmare än Karlstad, typ 70 mil närmare).

Nope, nu blir det inte mer bloggande, nu är det bara att dra på sig arbetarhandskarna igen.

//Anna, aldrig färdig...

Kommentarer
Postat av: Tesse

Hmm jag kan väl inte påstå att jag är någon känslostormare heller så jag fattar precis hur det är. Däremot så har jag väl en aning om att du kommer att sakna oss precis lika mycket som vi kommer att sakna dig! Men hur är det man säger? Något om livets krokiga väg och bälte eller hur?Någon fler kommentar hämtat ur den 26 i novembermånads almanacka från 2003 tänker jag inte skriva. MEN i love you och kommer att sakna dig grymt, alltid tänka på dig, önskar dig all lycka och ska göra mitt bästa för att upprätthålla vår kontakt sinsemellan.

2009-03-27 @ 18:27:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0