Oklart

Anna gör sitt bästa för att driva mig till fett-döden. Nyss kom hon in och visade mig en morotskaka som hon garnerat med jordgubbar!! Galet gott men jag får vänta tills finbesöket kommer.

Eftersom jag sitter här och bloggar så är det alltså inte heller något barn på g. Jag vet inte vart man kan klaga någonstans men det vore på sin plats om någon tog på sig det här med väntetiden nu. Anna och jag är resingerade, vi tror att dem kommer att behöva sätta igång henne. Får se vad som sägs hos barnmorskan i morgon.

Blir kanske en händelserik vecka, barnafödande och anställningsinterjuv. Sen kommer mr: F upp till sitt landställe 6 mil härifrån så händer det inget på barnfronten kanske vi tar oss över dit. /Patrik, RASTLÖS, BARNLÖS, FANTASILÖS

Kommentarer
Postat av: Anna

Den som väntar på nåt gott...................................................................................................................................................................................................................väntar ALLTID för länge ;-)

Väntar vid telefon...

2009-06-14 @ 12:29:55
URL: http://annalexing.blogg.se/
Postat av: JW

Börjar Anna bli frestad att ta till curry, 740 og slik dritt?

2009-06-14 @ 15:19:57
Postat av: Patrik

Hennes glädje finner inga gränser i sitt välsignade tillstånd. Snart blir det att ställa henne på huvudet och hälla Frostis i ......ja, ni fattar.

2009-06-14 @ 18:48:59
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0