Vad tycker ni?

Nu närmar sig hösten med stormsteg (bokstavligen om man bor i K- town). Jag är fortfarande vakt ett år efter avslutade studier. Jag skyller givetvis på geografiskt läge samt den där lågkonjunkturen, men det spelar mindre roll egentligen, varför jag inte har drömjobbet än alltså. Har för mig att det av organisationspsykologerna kallades för strukturell ångest när man befinner sig under en organisationsstruktur som inte överenstämmer med ens personlighet alternativt där man för närvarande råkar befinna sig i livet. Hur som så har jag en stor dos av den där strukturella ångesten här och nu.

Så min tanke är nu så här, om hösten kommer och jag fortfarande inte har kommit härifrån skall jag då plugga ist? JAg har skrivit upp mig på ett magisterprogramm, nu är det ju inte säkert att jag kommer in men det går säkert någon kurs någonstans där jag kommer in. Frågan är bara, - är det dumt? Jag är inte supersugen på att plugga ett år till men om jag visste att det skulle leda till ett bättre jobb så, alternativt, visste jag att det skulle ha vänt på världens börser om ett år så kan jag ju alltid bita ihop i skolbänken ett år till. What to do? /Patrik, rådvill.

Kommentarer
Postat av: M

Går det inte att hitta något på KU som är spännande, intressant i sig och inte bara förhoppningsvis skall leda till något så småningom?

Stora problemet för oss protestantiska slavar verkar vara att vi förstör allting med att det skall vara nyttigt för någonting annat - släpp det och leta efter något som är givande i sig. Eller uttryckt på 60tals-vis: ALLT GENAST!!

2009-07-11 @ 11:13:22
Postat av: Anna

Du måste gå på magkänslan, vad vill du med dom möjligheter som finns?

Ingen annan kan ju säga vad du ska göra..

/Den KLOKA systern ;-)

2009-07-11 @ 12:36:22
URL: http://annalexing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0