Pizza och vapen

Välkommen till Värmland, pizzorna och lärarnas förlovade land. Ifa om man läser platsannonserna i länet, det söks ALLTID lärare och pizzabagare. Varför det är så spekulerar jag ofta (inte så ofta) i, är det så att ungarna jobbigare och är det pga pizzorna? Så många frågor så få svar. Men klart är att jag borde utbilda om mig, i valet av de båda blir processen rätt kort. 

I Expressen av idag kan man utläsa att fetman är här för att stanna. 44% av vårt lands invånare anses tydligen vara överviktiga. Det betyder fortfarande att 56% är "normalviktiga" vilket i sin tur ger för handen att minoriteten av befolkningen är tjockisar. Äntligen tillhör man en minoritet, jag skall söka EU- bidrag och ringa Jämo. Jag vill främst ha bredare bankomatköer men även större portioner av allt som serveras. Btw, det är väl inte bara jag som ser korrelationen med pizzabagarna! Ett framtidsjobb helt enkelt.

Anna sitter i telefon med en av de riktiga (hon hade några i fantasin också) kompisarna hon hade i Norrland. Hon (kompisen alltså) har nu lovat och svurit att jag skall få följa med på älgjakten i höst när vi åker upp. Fantastiskt roligt kan man tycka. Skog, bössa och inget att frukta, precis som i lumpen. Bara det inte blir som slutscenen i Jägarna när de skjuter ihjäl den stackars efterblivna Olle (eller vad han hette), för det skulle verkligen suga påse./Patrik, en sann minonoritet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0