Slow day

Då har jag ringt och uppmärksammat den där arbetsgivaren som jag var på besök hos på min existens. Han minns mig mycket väl och jag är fortfarande aktuell. Dock var det ett par interjuver (?!) till som de hade inbokade. Sen skulle dem höra av sig under början av augusti. så det är bara att hänga på sig batongen och brickan och vänta ut dem. Annars är det dött på jobbsökarfronten nu, är ju semester för många nu och jag själv har kanske inte vart så ihärdig som jag borde. Detta tillskriver jag givetvis min dotter, hon är lite roligare och mycket sötare än alla presentiva arbetsgivare.

Idag har det varit lugnt på basöksfronten. Så när som på ikväll då svärmor/mormor är tillbaka från det lilla landet i söder. Hon kommer givetvis direkt hit för att beundra det lilla flickebarnet. Hon vill nog också hälsa på Isabel misstänker jag.

Det drar ihop sig till äventyr, i morgon drar jag iväg för att barnsla mig mina gamla vänner. Det blir tre aktiviteter och fyra dagar. Jag kommer eventuellt att smyga tillbaka hit någon dag för att se till min lilla familj. Men vi får se hur det går med den där saknaden. /Patrik, är inte rädd för åskan

Kommentarer
Postat av: anna

Jo jag har hört att det är mycket kalk i fil.... bra för naglar ju :P

2009-07-03 @ 17:04:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0