Jaa kvinnor, varför är ni så konstiga?

Läste en artikel i Expressen om varför kvinnor i större utsträckning än män röstar rött och tvärtom, och främst unga kvinnor. Sen fanns det en korrelation som gjorde gällande att storstadsbor i betydligt större utsträckning röstar blått än lantisarna. JAg har ju mina teorier om varför det är på det ena eller det andra sättet. Men det skall jag inte här och nu gå in på, utan det jag fann roligaste var de kommentarer som artikeln hade fått. Jag har klippt lite i dem och levererade dem med en liten kommentar här nedan.

"For ett par ar sen reste jag till Sverige for att delta i en klassfest efter 25 ar.Ett par kvinnor talade stolt om att dom hade varit arbetslosa i 15ar och att de fortfarande fick a-kassa for de visste hur man utnyttjade systemet.Medans de talade sa studerade jag mina klasskamrater,i grabbarnas ogon sag jag avsmak medans manga men inte alla tjejer sag imponerade ut.
Kan det vara svaret
? " Jaa käre Beerbjorn (som han tydligen hette) det är nog hela svaret. Alla kvinnor i vårt land saknar arbetsmoral och myglar. Tack för din brilijanta och mycket nyanserade analys.

"Dom unga kvinnorna har helt enkelt inte fått sitt fulla förstånd ännu. I den åldern centreras deras liv kring smink och vad som hände i senaste avsnittet av Big Brother.
När dom blir äldre och fått lite livserfarenhet så kommer dom att rösta på Alliansen, det visar statistiken
." Tack då Roland XX för att du på egen hand fört tillbaka diskussionen till 60 -talet. Att alla unga kvinnor uteslutande sysslar med smink visste vi ju då som nu (eh??). Men att det var det enda dem sysslar med viste jag inte, kan vi inte ge dem lite mer creed än så så kan vi ju lika bra ta tillbaka rösträtten som VI gav dem. 

 "Jag vet inte vad du skriver om, min man och jag är arbetare liksom våra barn. Jag och min dotter röstar höger, medan mannfolket röstar vänster, därför tror jag du har fel i din stattestik". Jaa du Glantan, kul med en kvinnas åsikt i det här men har dem verkligen fel i sin statistik på grund av att omvänt förhållande råder i din familj? Kanske om urvalet var begränsat till just, din familj så. 

                                        //Patrik, lite mörkräddare.  

Kommentarer
Postat av: anna nilsson

..jag hoppas att det inte är sant?

2009-07-12 @ 10:11:41
URL: http://annapannis.blogspot.com/
Postat av: Oskar

Jag har hittat svaret!! Barn lär sig tidigt att pojkar ska gilla blått o tjejer rött (eller rosa, same same but different) http://www.facebook.com/album.php?aid=97277&id=575300856&saved#/photo.php?pid=2665234&id=575300856

2009-07-12 @ 12:28:30
Postat av: Anna

Jag orkar inte argumentera om varför men Oscar, jag är övertygad om att du har en poäng!

2009-07-12 @ 12:44:52
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0