2009 års nomineringar

Jaha... Då var det alltså dags igen.

Ja, för den årliga nomineringen till det åtråvärda priset "Guldkniven", instiftat av lyckliga paret år 2008. Ett hedersvärt omnämnande som kräver ett engagemang utan dess like i att vilja förstöra och förgöra och sabla sönder de som helst inte gjort någonting för att förtjäna det.

Och de nominerade är:

  • "Kollegan".  Den ihärdigt informationsinsamlande, lismande bråkmakaren. Signifikant för denne är det skrämmande väl genomtänkta sättet att arbeta på då hon samlar information som kan vridas och vändas till för- eller nackdelar, beroende på just hennes ståndpunkt. Har under år 2008 arbetat flitigt med att krossa just arbetskollegor och visar stort prov på nytänkande i elakhetsgenren.

  • "Stöttepelaren". Han som lyssnat och stöttat hela året, som tagit ditt parti gentemot omvärlden men som, när det väl gäller, visar fantastiskt prov på feghet. Denne uppvisar färdigheter, i stort sett oslagbara, i ryggradslöshet och toffelism. Har under året jobbat extra mycket på skimären att man vet vart han finns, när han inte alls finns där.

  • "Vännen". Missunsamhet är dennes ledord. Omåttligt ihärdig i sitt sätt att hitta nya, falska, vägar att gå. Denne är en fabulöst iskall människa och har under år 2008 uppvisat otroliga färdigheter i skvaller, ryktesspridning, missunsamhet och total avsaknad av empati. Har en extra febless för att vilja förstöra och förgöra alla lyckliga människor runtomkring.
Då så. Under kvällen kommer en enhällig jury, bestående av två och en halv personer, att besluta om vem som kammar hem den ärofyllda "guldkniven". Dolken av skinande guldlaminat som går att, gång på gång på gång, sticka i ryggen på sina nära eller bara omgivningen i stort.  Resultatet av överläggningen visas imorgon.

Självklart får även folket säga sitt. Genom att rösta på en av dessa kandidater kan du hjälpa till att lyfta fram folkets pris "Silverdolken", kortare, men med en litet vassare egg.

Tack och godkväll.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0