Skriftlig fotoblogging

Eftersom vi envisas med att inte ha varken Internet eller Dator igång hemma så får ni tänka er de kort jag har tagit. Dom är både finaoch coola, ja lövar (Lovar på Värmlandska).

Jag har i veckan lyckats få igenom bilen i besiktningen, utöver det har jag inte fått något vettigt jobb. Däremot så har jag blivit Värmlandssecurian, detta är inget jag vill men någon jag måste, tror inte att det kommande barnet bryr sig om hur jag drar in pengarna. Seccen värmland tycktes gilla mig och mitt OV-förordnande är klart i veckan som det lät. Välkommen åter bitterhet, cynism och allmänt människoförakt.

Datorn ja, den hade den fantastiska egenskapen att inte hitta skärmen när jag jackar in datorn i skärmen, det är nog något fel som är trasigt. Btw, om nu mina vänner inte har förstått det så får ni gärna komma hit och hälsa på, vi har ett eget rum och en riktig säng att erbjuda. Sprit i frysen och uteserveringar på stan. Nu ska jag äta kaka, det är ett av kraven hos svärmor för att få låna datorn./Patrik, den ständiga vakten.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du har väl satt skärmen till fel grafikkort, precis som du gjorde förra gången.



//Bror

2009-04-05 @ 00:32:23
Postat av: Patrik

Skulle jag aldrig, men det visade sig att det gick att lösa ändå.

2009-04-05 @ 18:54:54
Postat av: Linnea

hejsan :D.

jag har frågestund i min blogg och vill ha så många frågor som möjligt att svara på :).

så gå in på min blogg och skriv en fråga, vad du vill :D!

kram♥

2009-04-05 @ 19:15:35
URL: http://liinneeja.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0