Lördag.

Inatt vaknade jag bara fyra gånger. Två av mig själv, två av Patriks telefon. Uppenbarligen ville någon att vi skulle kliva upp, först 00.41 och sedan 02.47, men det tänkte inte vi. Patrik skulle ju ändå upp vid femsnåret så jag rekommenderade honom att ringa upp då istället.

Dom andra två väckningarna stod min dotter för. Vi var ju hos BM igår och  hon förklarade att ungen lix är färdigbakt nu men inte fullt mogen för att komma ut ännu. Dom här sista veckorna är bara tillväxt men vi skulle inte vara oroliga om saker och ting satte igång nu. Jag tror inte att det är bra att säga sånt till mig, eftersom jag är så intensiv och rastlös. Så nu vet jag vad en sammandragning/förvärk är för något. Fram tills igår var jag clueless. Däremot har jag haft ett långt samtal med magen imorse och nu har vi lovat att vi stannar som det är fram tills sista Maj iaf, då kan vi omförhandla.

Idag tänkte jag mig väl ut i solen igen. Stackars mig som är ledig och måste ut i solen. Fast fika och uteserveringar sätter sina spår på kontot och eftersom vi faktiskt inte har råd så ska jag vara så huslig och göra fika, ta med en filt och en bok och sätta mig i solen istället.

//Anna, ekonomisk.


Kommentarer
Postat av: p´s lillasyster

bli inte förvånad om hon stannar därinne tills efter utgångsdatumet......

2009-04-25 @ 11:34:17
Postat av: Anna

Nä, det blir faktiskt inte jag heller. Men när "vissa andra" får se sina döttrar börjar man väl fundera på riktigt hur ens egen ser ut och kanske längta lite extra ;)

2009-04-25 @ 13:03:36
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0