Inlägg Söndag

Dagen vart inte som den skulle så klart. Började med frustrationshöjande aktiviteter i form av borrning i betongvägg. Det blev som jag förutspådde vid frukosten, skit. För slö borrmaskin, oskarpa borrar, oskarp hjärna som bara hade ordförrådet inställt på "shuffle" och "random". Min fantastiska sambo gjorde iaf allting för att få mig på bättre humör och hennes uppenbarelse i sig räckte faktiskt för att två hyllor samt hemmabygget "tygsvepet" skulle inta sina platser i vårat vardagsrum.

Sysselsättning nummer två blev för dagen en födelsedagslunch som var tänkt att avnjutas ute på det fantastiska smultronstället där vi avbildades igår. Men det var såklart stängt och då åkte vi tillbaks till stan och gick på vårt stammishak (jo, det verkar som om vi har ett sådant, vi har varit där tre gånger sedan November) och självklart sparades det inte på kalorierna här heller eftersom dom har suveränt god pizza. Lunchen åtföljdes av en het diskussion om frustration som enkomt födde ännu mer frustration. Väldigt trevligt.

För att be min fru om ursäkt åkte jag iväg på stan och köpte hennes födelsedagspresenter. Lite med hjärtat i halsgropen då en av gåvorna var nya underkläder om inte kapar blodflödet mellan under- och överkropp. Den andra presenten var en fluffig morgonrock som hon kan ha så hon slipper frysa när hon och barnet ska sitta uppe nätterna i ända, så att jag får min skönhetssömn. Hon halshögg mig inte utan blev jätteglad och kysste mig utan att ha tuggat ur munnen som var full med cornflakes.

Nu stundar ett bad i godan ro innan vi ska möta släkt och vänner (det är samma person btw) för ett parti sällskapsspel och te på en av stadens serveringar som håller öppet jämt. Faktum är att jag redan ligger i badet och har överlåtit hela det här textskriveriet till min eminenta spökskrivare. Allting för att spara tid. //Patrik (:s spökskrivare), effektiv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0