Flyttresume i bilder

Eftersom vårt släp inte hann fotas för att vi var så snabba och effektiva så är här en bild på ett annat släp som inte har med oss att göra, mest så ni fattar....snö, släp, packning jaa ni har bilden klart för er. Denna bild är tagen från BBs fönster.




Dagen för flytten, släpet hade här packats och Anna och Bror hade utgått som förtrupp. BB poserar villigt på motorhuven som värsta plåtludret. Skylten förstärker känslan av dekadens och ironi i en härlig symbios. Vädret som ni ser var strålande.



När vi kom till Ö-vik tog vi vår första kaffe/freddemåsteskita paus. Snöstormen som vi snart skulle köra rakt igenom hade gjort entre. Jeppe undrar i stillhet varför han tackade ja till detta äventyr när Södermalm är snöfritt.



På plats i Härna (Härnösand för er som inte kan tugget) tog vi oss en kaffe/fredde försöker skita färdigt-rast. Det snöade ymnigt som inte framgår på kortet och vi var sååå glada. Anna och Bror låg fortfarande i ledning.



Jaa det var snart två veckor sen och nu har vi fått det så fint. Jag sover bakom den högra stapeln och anna inte alls. Skämt åt sidan (tack Ibbe), någonstans mellan 15,000-20,000 senare i möbelkostnader så har vi nu något som kan liknas ett hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0