Det resande folket

Idag så begav vi oss till Torsby, det är ungefär som värmlands Lycksele (så förstår alla norrlänska läsare och alla värmlänska förstår hur Lycksele är). Annas bror bor i en liten kåk strax utanför och där har vi nu bestämt att vi skall ha grillfesTER i sommar, från verandan löper gräsmatta hela vägen ner till sjön, fantastiskt. Utöver det så fick jag klämma och känna på hans gamla Cadillac, jag SKA bli raggare. 

Efter Torsby och studerandet av söndagsnöjet där (åka runt, runt och lyssna på hög 90- tals musik men rutorna nere) så for vi till Munkfors, tala om tragiska hålor, innan vi svängde ner till torget så sa jag till frun, - här nere kommer det att sitta alkisar och oundare. När vi svängde ner på toget så satt det där alkisar och pundare. Min vanliga fälttoalett på det holländska cafet var stängt så det vart majas grill ist. 

 Nu är vi hos Svärmor och nyttjar datorn som framgår av bloggen. Vi har powerwalkat hit och skall väl göra detsamma tillbaka. Sen blir det matlådorsfixning och soffmys./Patrik, berest.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0