White trash goes Obbola by.

Nu har jag sänkt garden helt och visat Spindelgrismannen Masstippen i Obbola by. Sedvanlig kaffe på shell innan ingick såklart i resan. Han var mäkta imponerad måste jag tycka, vilket är på sin plats. Masstippen är ingenting man skojar bort lix.

Min älskade lillebror ringde även och gratulerade till förlovning. Ett stort ögonblick då vi i vanliga fall pratar/ses nån gång per år. Han hade mottagit ett sms från Modern innehållandes uppdaterad familjeinformation och jag antar att fokuset i sms:et låg på mig då. Han började med att berätta hur han hört att jag skaffat karl och 740. Sedan frågade han om det var på riktigt jag gått och blivit trolovad, avslutandes med "ditt äckel". Jag bedyrade att, jodå, så var visst fallet (fri tolkning).

Sedan kunde han inte riktigt förstå hur detta gått till utan att han kunnat få vara med och bedöma denne... Jag svarade att han visst skulle få chansen att träffa Patrik innan bröllopet. Då svarade han att han menade Volvon.

Annars är jag uppsliten ur en fin dvala, kommenderad till kökstjänst, vilket jag har för mig INTE ingick i dealen från början, uppstressad till bristningsgränsen och BH-lös, iklädd glasögon och skitiga jeans på flygplatsen. Riktigt mycket mer white trash tror jag inte man kan bli. Vill han förstöra mig för all framtid?/7Anna

Kommentarer
Postat av: M

Vadå, var det han som gömde BH´n och satte på dig skitiga jeans? Inte snällt..........

2008-09-14 @ 11:28:57
Postat av: Anna

Han har ETT jobb i familjen. Och det är att se till att BH:n kommer på. Javet... Inte snällt...

2008-09-14 @ 14:23:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0