Oreange is the shit!

I Kalix finns världens vackraste galleria ever! Den är helt inredd i orange...
Annars då?
Klockan 0700 startade färden hit upp. Jag är obönhörligt trött idag. Kan inte riktigt fatta varför men har fått pepp av BC Malin som ska ta mig ut på motion ikväll. Känns tryggt att någon tar hand om mig och min fysik när jag är hemifrån. Sen har jag botaniserat butikerna här efter en klänning att ikläda sig i under storfesten den elfte. Hittade en riktigt fin... Men antingen blundar jag för priset och drar kortet eller så är jag präktig och köper inget nytt utan använder det som finns i garderoben. Hmmmm... I guess blunda it is. Vi får väl se.

Har även fått grymmaste tipset från en nyanställd om hur man skaffar sig en riktigt billig bröllopsklänning som ändå är måttsydd, detta ska undersökas så fort jag kommer hem. Att jag sedan måste övertyga Patrik om att man visst kan gifta sig i orange är ett heltidsjobb.
 
Nu ska jag däcka på hotellrummet i några minuter tills Malin behagar dra ut mig i den norrbottniska Kalix-kvällen. Jag ska fantisera om oranga klänningar... //Anna


Kommentarer
Postat av: M

argumentera med nåt genetiskt, vad gäller att gifta sig i orange: en nära släkting till dig gifte sig i rödaste rött (och mor din i jeans)

2008-09-29 @ 21:04:21
Postat av: Patrik

Vi skulle kunna gifta oss i usa, i ett fängelse, då står dom för orange kläder!

2008-09-29 @ 23:18:50
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0