Lyckligaparet köper bil!!

Eftersom min fru är både smart och vacker så har hon löst våra transportproblem Om nu den lilla damen som skall titta på min lägenhet i morgon kl12 (ifa nån vill vara där å titta på henne) så måste vi tömma barren nästa helg. Ist för att hyra en lastbil eller konstla till det på något sätt som hade blivit galet dyrt hur som helst så kom frugan fram till att vi köper en bil med dragkrok ist. Vi skulle ju ändå köpa en bil innan vintern och nu gör vi två flugor på smällen!! Inte illa, finns även andra intressenter i denna affär som förtjänar att förärans, det blir väl någon form av barnbarn som tack:-)

Med en bilmekanikerutbildning samt 1 års erfarenhet på en bilfirma så kan nu ju inget gå fel då vi ska köpa en dragbil för en billig slant. Eh, vis av erfarenhet så kommer jag att bli bitter snart, men den tiden den sorgen, jag älskar att bilshoppa!!:-)))


Kommentarer
Postat av: Anna

Nääää, min lösning va bättre.

Och va ska du med bil till?

Du skulle ju börja springa eller power walka.

2008-09-11 @ 17:32:04
URL: http://annalexing.blogg.se/
Postat av: Patrik

Jag ska ha bil så jag kan gå i skolan, handla, ev jobba och träffa folk. VI BOR på landet om det inte riktigt har gått fram hos er än!!!! Åsså är det kallt.

2008-09-11 @ 18:48:18
Postat av: Anonym

I norrland åker man väl bara

DbgZNdE" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=qRPDbgZNdE

2008-09-12 @ 00:22:01
Postat av: M

någon "form" för barnbarn.............går det att beställa en hamster?

2008-09-12 @ 13:54:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0