Jag har aldrig påstått att jag är elektriker heller, faktiskt.

Med blivande Make i skolan åkte jag ner på City för att "jobba" för att kunna försörja studenterna i den här världen. Hrrrmm.... Jobba var det ja. Efter två timmar i telefonen kändes det som att jag behövde en välförtjänt lunch. Dessutom är man som familjeförsörjare uppenbarligen tvungen att hämta barn, eller nej, sambo heter det, på skola och se till att även denne äter. Fruar ser till sånt har Ebba sagt. I min lånebil (en BMW som är snäppet piggare än min! Fan, vilka försäljningstrix!) hämtade jag Patrik och han fick serva med pannkakor och vatten. Nu är man inne i gemensamma lucher oxå verkar det som.

Sen jobbade jag i några timmar till, vilket resulterade i en demolerad ljusskena och ett något svagare hjärta eftersom jag såg till att visa personalen hur man INTE bör göra ljussättning. Tre riktiga elchocker senare bokade jag en tid med en elektriker samt lämnade butiken halvmörk. Mycket effektiv dag.

Nu vrålar sambon nåt om att man måste ha ett verktyg i köket som heter nåt i stil med Mostrampare??!! Jaja, jag får se till att detta ärende tar såpass lång tid att maten står på bordet när jag kommer hem. Vi klurar på samtalsämnen till middagen. Jag tror att det får bli lite politik idag, mest för att reta gallfeber på sämre hälften av mitt samboskap.//Anna

Kommentarer
Postat av: Anna

Vad krävande han verkar....

Hur länge orkar du? Mostrampare, knappt jag vet vad det är..

Nu ska jag fundera ut hur HAN vet det...

2008-09-01 @ 19:51:31
URL: http://annalexing.blogg.se/
Postat av: Anna

Han ÄR krävande, vilket jag aldrig fick reda på i förväg och nu jämarns verkar det vara försent... Dock verkar det som om han är rätt bra på att fylla upp kyl, frys och köksskåp med sådant man uppenbarligen ska ha i ett hushåll, så nåt får jag väl ut av det här oxå.

2008-09-01 @ 20:06:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0