Förlåt

Det är tydligen så att man inte kan eller ska göra fler inlägg per dag i bloggen, detta visste vi inte. Inte heller har någon berättat att det finns regler för hur man bloggar. Min tanke nu är att det är vår blogg och då bestämmer väl vi hur mycket vi vill blogga. Vän av (blogg)ordning svarade då att man inte orkar läsa för många inlägg, varvid mitt svar blev - vem tvingar dig? Missförstå oss rätt, vi tycker det är galet skoj att den läses, jag tycker det är skoj att mina vänner tar del av mitt nya liv för att det händer rätt mycket nu och jag har inte möjlighet att ringa runt och berätta allt till alla även om jag skulle vilja. Ännu roligare är det att läsa era kommentarer.

Vidare har vi ungefär 50% MER läsare när vi bloggar mycket och ännu mer när vi lägger upp kort, so in you're face bloggreglementet. Om bloggare är människor och människor är olika bör då inte bloggarna vara olika?

Eftersom jag och Anna har en samanlagd mental ålder av 9 år så älskar vi att göra tvärtom vad man SKA göra, inte för att vi kan utan för att visa att det går utan att man dör. Detta torde vara genomgående för våra ljuva personer och knappast någon nyhet för de som känner oss (det är tydligen "oss" nu).

Annars kan jag idag säga att jag saknar min Anna galet mycket och att jag har dödat tre spindlar. Nu vankas snart en närande måltid i plingform (ni vet, mat som låter "pling" när den är klar). Vet fortfarande inte om jag ska plugga på det här programmet och eller ta det där extrajobbet inte heller vet jag hur pengarna ska räcka till bil/träning/ flytt/dubbla hyror utan ett extrajobb. Allt jag vet att jag gjorde rätt som flyttade hit och allt det andra ger sig, det gör det alltid. Lät lite bittert men det kan ju inte alltid vara kul, då har man ju inget att jämföra med/Patrik

Kommentarer
Postat av: Anna

Va e det för idiot som klagat på för mycket blogginlägg?

Det är ju när man uppdaterar ofta och använder bilder som man får en massa trafik på bloggen juuuu...

2008-09-09 @ 15:45:31
URL: http://annalexing.blogg.se/
Postat av: Patrik

Det är inte EN person, det är flera!! jag vet inte varför dock...men som sagt, det skiter vi i.

2008-09-09 @ 16:50:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0