Repris

Idag blir nog en repris av i går, så fantastiskt är hemmamanslivet. Efter en morgonpowerwalk med frugan så kekade vi frulle, sen pussade jag henne på pannan och skickade iväg henne med lunchlådan som jag gjort ordning till jobbet. Shit vilket par vi har blivit. Hade hon inte varit så snygg hade jag fått panik.

Vi har snackat lite mer om brölloppsplanerna och vi kommer nog att nyttja bloggen som infosida för detaljer kring det hela. Eftersom vi bor där ingan annan vill bo så medför det en del logistiska problem med transport och boende. Vi kommer då nog främst att nyttja sidan för att förmedla kontakt mellan olika gäster som kan tänka sig att bo på samma vandrarhem/hotell samt att det nog kommer att gå en buss eller motsvarande ifrån storstan. Mer om detta senare.

I dag ska jag söka minst ett jobb, om det bara vill komma in något sådant, nyss var det tomt på arbetsförnedringens sida. Sen ska jag göra hushållsgrejjer och nyckla gestapotantens bil, man måste göra något skojs för sig själv på dagarna också. I kväll inbillar sin min fru att jag ska följa med till Olles (O'Learys) för att kolla på hocky, hur illa hon känner mig/Patrik

Kommentarer
Postat av: Jenny

Du vet Patrik, "i nöd och lust", tror du helt enkelt får acceptera att nöden kommer vara i snitt varannan dag september-april =)

2008-10-02 @ 10:16:28
URL: http://jennyandersen.blogg.se/
Postat av: Patrik

Har det här någonting att göra med den där idrotten som folk häruppe snackar om?? Isf ska jag nog lägga in en klausul i giftemålet om det.

2008-10-02 @ 10:20:06
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/
Postat av: Anna

Men snälla bror, man kan LÄRA sig att tycka om sport också. Du måste ju ge det en chans eller två. Hockey ÄR kul, och det kanske är annorlunda med en söt lite "fru" brevid sig ;-P

2008-10-02 @ 12:57:24
URL: http://annalexing.blogg.se/
Postat av: Patrik

Fast NEJ, jag har för HÖG IQ för att kunna gilla att titta på sport...(nu kommer jag få skit för det här, det räknar jag med)

2008-10-02 @ 15:43:47
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/
Postat av: Jamilla

Jag tycker att du och min vän Leila borde träffas någon dag och vara arbetslösa ihop. Ni kan klaga på arbetsförmedlingen och arbetsbristen över en kopp kaffe... :)

2008-10-02 @ 21:31:22
URL: http://jamilllas.blogg.se/
Postat av: Patrik

Hey så länge hon bjuder så......bara hon inte får jobb för mig btw..

2008-10-03 @ 09:34:17
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0