Snusk

Fan galet att köra 26 mil om dagen för att få jobba 10,5 timmar. Jag sov halva sträckan idag, ingen ide att sitta vaken då jag hittar i sömnen. Hur som, det blir väl roligare när lönen kommer.

NU till Liberia (så klart): Dem tycks ha lite föråldrade åsikter om sex där (med våra mått mätta). I två artiklar efter varandra kan man i Aftonbladet läsa om hur stilla det har stått på den fronten i ett antal hundra år.

Artikel 1 berättar om att en 8 årig flicka i USA har blivit våldtagen av 4 pojkar i 10-14 årsåldern. Den liberianska familjen gör då det enda rätta. Dem förskjuter flickan???!!! Något om skam kanske, kanske för att hon bjöd (?!) ut sig så där osedligt? Jävligt oklart varför, men kanske för att familjen är skolad i Liberia där våldtäkt tydligen var lagligt fram tills 2006!!??

Artikel 2 berättar om en man i 32 årsåldern som i Liberia har gripits för att han har berättat om sitt sexliv i TV. (skulle vilja se Rosing och co i deras TV, då lär vi bli av med dem för gott).

"Där berättade han detaljerat om sina sexuella erövringar. Bland annat berättade han om sex och förspel - och om hur han förlorade oskulden till en granne när han var 14 år."        And the story goes on.

"En representant för regeringen har gått ut och sagt att det också är straffbart att prata om sex offentligt och att det kan påverka alla som varit involverade i sändningen."
     Serien det sändes i är tydligen mycket kontroversiell, tidigare har man pratat om homosexuallitet! En kommentar till det inträffade gjorde gällande att mannen är mycket pervers.

Nu ska jag snart vara så där härligt liberianskt provokativ och ringa min fru och säga något snuskigt./Patrik, on the job


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0