Vår dag i 4- färg



Dagen började på gården med fina skottkärran.



Sen hälsade vi på familjens representant för arbetarklassen på hennes jobb. Isa fick vatten med citron och envisades med att äta upp citronklyftan hävdandes att det var en apelsin. Detta med väldigt underhållande miner.



Vi handlade sedan pressent till en kusin som vi ev träffar i morgon och kläder till pappan. Därefter skulle nya stolar införskaffas, vi åkte då till IKEA där dom nu mera har allt, alltså verkligen ALLT. Godis, mat, möbler, barnpassning, bra service, dålig service, läsk. väntar bara på att dom skall lansera sin första klädkollektion, och är något spänd på hur den kommer att se ut.

Något sårad blev jag då jag fann att namnet "Patrik" på IKEA är en besöksstol, ni vet, inte skön nog att bli kvar i och inte fin nog att hamna inne i den ordinarie kontorsmiljön. Vidare var tanten (ung tjej som blev tant då hon uppvisade en flexibilitet som är förunnat en åldring) i restaurangen dum i huvudet nog att erbjuda min dotter en barnportion köttbullar, detta innebär 5 st och är således inget för 2- åringar. Vi beställde då en vuxenportion som i stort avslutades till fullo./Patrik, inte så dålig på det här med barnunderhållning.


Kommentarer
Postat av: Margrethe

Klädkollektion på IKEA kommer att innebära: platt paket med tyg, mönster, nål, tråd, dålig instruktionsbok!!

2011-06-11 @ 19:29:56
Postat av: Patrik

Hahah, så klart!! Då är dom redan där mao.

2011-06-11 @ 20:15:33
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0