Darwin kom tillbaka och se vad dom har gjort mot dig!!!

Idag var vi alltså på en liten utflykt i syfte med att förkovra oss i den spännande djurvärlden. Eskilstuna Zoo hade en hel del kostiga djur som man aldrig hört eller sett på TV (förutom en och annan Disney film givetvis). Sagt och gjort vi begav oss på iväg efter det stora okända. Detta är vår story.



Anna stöttar Isa strax innan den avslutande strypningen. Killingen (Glenn) var chanslös då vi hade flankerna täckta. En viktig kunskap i bushen.




Det finska uttalet är shiita, direktöversatt ifrån engelskan. Fanns inget att lära om detta djur förutom att det inte kommer för att en 2- åring ropar, - kom kissen, kom till mig!



Surikarter eller något, trodde bara dom här fanns i tecknade versioner men inte då. Fantastiskt fantastiska var dom iaf. Det här är nog ett djur jag hellre skulle leka med än äta.



I en undanskymd del av djurparken hittade vi detta misslyckade experiment. Vi vette fan vad man har det till men nog verkar det farligt, notera el- stängslet. Vi tror iaf att det är en korsning mellan ko och näbbmus. Konäbb eller MusKo, vet inte vilket det blir ännu.

Andra exempel på korsningar som är rena styggelser mot Gud själv (om hon hade funnits) var PallasKatt och MusHjort. Helt sant faktiskt! Tror att dom har någon elak vetenskapsman där som lever ut sina lustar på bekostnad av de stackars djuren.



Som tur var hade dom vanliga djur också. Här är en häst som Isa begagnade sig av. När jag frågade henne på kvällen vilket djur hon hade gillat bäst så var det just hästen./Patrik 1200 spänn senare.  







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0