Jesus i en potatis!Ni vet de där artiklarna som dyker upp 2 ggr per år om att Jesus har setts ett rostat bröd eller i ett potatisskal. Är det inte det så kan någon svära på att en staty av jungfru Maria har gråtit eller att någon oförklarligt börjat blöda i handflatorna. Eller varför inte, nu med Youtube så kan man titta på spökfilmer, där man kan se  (med stor anträngning) ett dammkorn på en lins eller ett hårstrå fladdra förbi.

Alla religiösa och vidskepliga personer tar dessa tecken på största allvar och menar att nu vill Gud säga något eller att andevärlden vill göra sig hörd på Tuben. Ofta är det någon tvivelaktig präst som passar på att uttala sig och så har man en story. Precis som i amerikanska filmer som handlar om UFOn som kommer till jorden så landar dom av någon märklig annledning alltid i USA. Lite så är det med dessa fenomen, varför skulle Jesus visa sig i en kaffesump på en vägkrog i Gnesta? Ni som fastnar i att det är väl rimligt kan googla på "the spotligheffect", en psykologisk term. 

Iaf: 

På bilden ovan kan vi i förgrunden (och med lite god vilja) skymta en Ewook. Dom är här nu!/Patrik, tror fortfarande inte, vet bara.   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0