B - girl och barnkalas!



Isa spottade ner tårtan och blåsningen lös med sin frånvaro. Som tur är hade hennes nu väldigt gamla mamma sinnesnärvaro nog att blåsa ut ljuset själv.



Denna kreation för symbolisera alla hennes fina paket som hon blev jätteglad för! Hon tog det här förhatliga katthalsbandet och sprang iväg. Sen kom hon tillbaka med det på sig + medförljande etikett. Vidare fick hon massa böcker och bilar, fina kläder och en riktig tamburin samt en klocka av sin lilla mormis (hon heter så enligt Isa så vad kan vi göra). Tack för uppvaktningen!!  



För att det skall bli ett riktigt kalas så hyrde vi in barn också. Man kan tydligen göra sånt nu mera, 3 stycken i olika åldrar med tillhörande mamma. Mycket praktiskt och trevligt, vi valde "stora kalaspaketet" så klart. Då ingick ballonger och en fotograf, bilder kommer inom kort. 

På det stora hela en av Isas bästa dagar ever. Som förälder är man glad så länge hon är det, och hon har varit jätteglad hela dagen och till och med berätttat för random tant i affären att hon fyller 2 år. /Patrik To the bed.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0