Det luktar bränt...

Herrn i huset jobbar över. Ja! Ni ser rätt... Jobbar ÖVER! Misstänkt likt en kontorsråtta som vill göra karriär. Det luktar Svensson så det skriker om det. Så jag får väl städa en garderob eller något annat bittert husligt i väntan på mr Svensson som vill ha sin middag serverad varm när han kommer hem. Man är hunsad, så är det bara.

Vi har aktiverat oss med att gå promenad med vagn (tills dess att lilla damen som vanligt protesterade och ville åka på magen istället, då omvadlades barnvagnen till kundvagn/rollator och det är inte så illa det heller).

Här hemma luktar det inte bara Svensson utan även bränd plast då IKEA (detta sattyg till varuhus) stenhårt marknadsför lågenergiglödlampor bredvid sina bordslampor med dimmer. Som varuplacerare går jag på det där att om någonting ligger bredvid något annat ses det som komplement eller tillbehör. Nu är det så att lågenergiglödlampor inte fungerar i dimmerarmaturer (om man inte är ute efter ett stroboskop eller vill framkalla ett EP-anfall) vilket jag förstått nu. Jag skyller allt på IKEA och deras varuplacering. Jag har inget eget ansvar. Var kan man klaga? Facket?

//Anna, med tröttnöt i famnen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0