Återkommer när jag är på något trevligare humör.

Jag spyr lite på alla Fredagsmysare som skriver mysiga fredagsmyshälsningar på sina facebookstatusar, på alla mysiga, förväntansfulla julfirare som får sin mysiga julstämning av snön. Jag spyr ännu lite mer på kristna Carola som tindrar med sina ögon när hon berättar för Skavlan-panelen om hur hennes son Amadeus är i den åldern då ungar skäms över sina überkända föräldrar. Jag kräks lite när Skavlan frågar Henke Larsson om fotbollen kändes oviktig den dagen hans brorsa dog (Vad tänkte han att Henke skulle svara?? "Nääää. Fotbollen går alltid före dödsfall i familjen"??) Jag får kväljningar när jag ser mig själv utifrån som den präktiga hemmemamman som steker fläskfilé till middag och som plockar strumpor och hänger tvätt och pluttegullar med barnet.

Jag vet att allt det där är normalt och hör till. Men idag är det inte en sån dag. Som tur är råkade jag mata bebisen med apelsin så hon kräktes, jag luktar lite illa och har mens och det är skitigt på köksgolvet. Dessutom skriver en del på sina facebookstatusar att dom ska supa skallen i bitar och att mänskligheten är idioter. Vidare var det till min stora behållning att åtminstone Ari Behn stirrade ut Carola i Skavlan och såg ut som att han tyckte att hon väl kunde HÅLLA KÄFTEN en stund.

Imorgon ska jag gå till gymet och införskaffa fler endorfiner och skämmas i fula träningskläder när jag stånkar i "Easy-line" cirkelträning för the old ones.

//Anna, godnatt.

Kommentarer
Postat av: Unga faster

om du inte får några kommentarer så beror det på att man inte vågar kommentera.....

2009-11-14 @ 01:00:41
Postat av: Anna

Får jag applicera det argumentet på alla inlägg?

2009-11-14 @ 08:23:14
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/
Postat av: Anna

Shit, positiva klubben har börjat blogga ;-P



//En som vågar

2009-11-14 @ 09:16:53
URL: http://ionlywish.blogg.se/
Postat av: Anna

Yep. Bra att du törs poängtera det uppenbara. Från och med nu kommer det endast vara bitterblogg härinne tills dess att jag får mitt humör tillbaks.

2009-11-14 @ 10:46:17
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/
Postat av: Älsta Sis

Du, pröva med att vara glad istället. Det är så jäkla mycket roligare, och rätt som det är händer det nåt som gör att man inte har tid med sånt. Så passa på. Puss på dig. (Hukar i väntan på spyan).

2009-11-14 @ 12:45:39
Postat av: Anna

Ja, du fick mig att känna mig lite kvalmig måste jag nog tillstå. Men Carpe diem på dig för hundan. Nu går jag och duschar istället. Då luktar man åtminstone lite bättre.

2009-11-14 @ 12:57:26
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0