Barnmorskan sa

Då var det dags igen då, vi gick upp i ottan (1300, jag jobbade faktiskt i natt) för att pallra oss iväg till Solveig. Det är alltså vår BM, allt såg skitbra ut och vi var överens om att magen hade ramla ner. Iaf lite grann, nu har vi det på papper till och med så alla tvivel är bortsopade, det är på G.

Efter det så gjorde vi stan, eller iaf "Mitt I City", eller iaf Akademibokhandeln samt Cafe Royal. Anna köpte en skitstor CHOCKLADBOLL med smörsmak och jag en kärleksmums. Därefter var det strosning medels drömning kommenderad. Vi tittade på bilar och konstaterade att säljarna är anledningen att bilbranchen har det tufft. eller kanske avsaknaden av sådana. Det vart även en sväng in på en sån där babybutik av störra slag. Där fanns det barnvagnar i långa rader och hela väggar med bilbarnstolar där alla var bättre än den bredvid. Vi ruttnade på komersen och utgick.

Nu stundar matlagning för mig och därefter en stunds vila, efter det så drar jag till jobbet./Patrik, inte så nöjd med helgens jobb.  

Kommentarer
Postat av: Anna

Nu har jag bloggat lite, till er ;-)

2009-05-22 @ 18:45:13
URL: http://annalexing.blogg.se/
Postat av: Älsta Sis

Lovely. Fast att maggen sjunkit innebär inte att man inte kan få vänta ett par tre veckor till, bara så ni vet.



Barnaffärer är vidriga. Överträffas bara av föräldratidskrifter.

2009-05-22 @ 21:22:21
Postat av: Maria J

Är du vaken så sent Anna :)

2009-05-23 @ 00:19:55
URL: http://alskadestaffar.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0