Roadtripp



Vi skulle så mycket men gjorde så lite. Det vart inget genomförande av planen A1A i Örebro idag. Detta på grund av osammanhängande personer som i sin vånda inte lyckades ta ut soporna ur det tilltänkta tillskottet. Kan jag vara mera kryptisk? Svar: Ja, men då skulle ni inte förstå mig så jag låter bli.

Vi hamnade ist hos min mor ute på landet. Där var det galet varmt.



Här vilar Anna och mor ut efter en dust med den där solen. Det bjöds på kött och vanlijglass, som tur var inte samtidigt.  Vidare lektes det med liten hund och en Ford. Nu ska vi ut och powerwalka, få se hur länge jag orkar./Patrik, något varmare än vanligt. 

Kommentarer
Postat av: Therese Åhlenius

Hej Patrik!

Jag har hittat till din blogg via Jamilla. Grattis till bebben! Vilket datum ska den komma? Måste bara säga en annan grej, jag och min Fredrik ska också få en bebis, 20 oktober ska den komma och av den anledningen är jag inne och kollar på gravidsidor på internet, gick just in på minbebis och där är jag 99% säker på att de är "din Anna" som dök upp som veckans bild :)

Ha det bra!

(Therese, din gamla beteendevetarklasskompis om du inte fattade det).

2009-06-01 @ 21:31:29
Postat av: Therese Åhlenius

Ifall du vill snoka tillbaks ;)

2009-06-01 @ 21:33:15
URL: http://mariatheresemaribel.blogg.se/
Postat av: Patrik

Hej du! Grattis själv då får man väl säga. Jag kommer ihåg namnet, faktiskt men det tog lite tid. Du det var min Anna, märkligt. Någon måste ha snott den ifrån bloggen för det är bara är den ligger ute. Tänk att man inte kan lite på någon på Internet längre?



Ska in och kolla på din blogg!! Ha d.

2009-06-01 @ 22:05:56
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0