Gåtan varför norrmän tappar bort sina barn är löst.

Dessa mindre begåvade norrmän:

Problem: En mormor ringer vakten i köpcentrumet och berättar att hennes två barnbarn i 11 årsåldern är saknade. Vakten frågar när hon tappat bort dem och var hon såg dem sist. Vidare frågar den snygga vakten om flickorna har en telefon med sig och om dem hade avtalat att mötas någonstans. Svaren på frågorna var att de saknade telefon och mötesplats, det sista hon hört dem säga var att de skulle gå och köpa godis. Vakten frågade efter ett signalemente och fick fram att en var längre än den andra och att en av flickorna hade något rött på sig. Vakten frågade mormoden var hon hade tänkt sig att vara ifa han skulle hitta flickorna så han kan skicka dem till henne. Hon skulle vänta vid entren sa hon.

Vis av erfarenhet och ren och skär klokhet så går då vakten direkt in i godisbutiken och hittar där två flickor, en är kortare än den andre och en har något rött på sig. Namnen stämde in på dem och de var där med sin mormor. Det konstiga var bara att en av dem talade i SIN telefon och att dem hade sagt till mormoden i fråga att dem fanns i aktuell buitk. Vakten meddelade de unga tu att dem var saknade och att de skyndsamt borde bege sig till entren. Så skulle ske, på vägen mot entren så möter den karismatiska vakten på mormoden som har lämnat sin postering vid entren.

Vakten något resingerat, - flickorna är på väg till dig vid HUVUDENTREN./Patrik, önskar utökad empatisk förmåga med dessa slarviga dumma norrmän.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0