Va fan är det med folk?

Alltså, ibland förundras man över hur lågt nyhetsvärde och vilka subjektiva tolkningar av diverse händelser eller fenomen som faktiskt går i tryck. Och ibland blir man bara så förvånad att man inte mäktar med att göra annat än att skratta. Jag läste nyss i Aftonbladet om att vår statsminister ska gästa ett soffprogram. Här ska han tydligen prata delvis om vilken typ av musik han tycker om.

Denna kvalitativa blaska tar givetvis då på sig att via deras (vad jag bedömmer vara deras vassaste penna) Markus Larsson utröna vilken typ av människa statsministern är. Dennes slutsats vilken jag förmodar är väl grundad eftersom han sätter sitt namn (om det ej är fingerat) under artikeln är att statsministern aldrig har brytt sig om musik. Detta pga att han hade med en del poplåtar från 80 - talet, må hända går dessa låtar inte hand i hand med vad aktuell skribent gillar men betyder det att statsministern inte bryr sig om musik? OCH vore så fallet, skulle det vara värt att skriva om i en sk nyhetstidning??

Vidare görs det några långsökta tolkningar som jag inte kan låta bli att förundras över, se följande citat:

Det är ganska talande att Magnus Ugglas ”Mitt liv” tidigt blev en av Reinfeldts absoluta favoriter. Låten innehåller följande textrader ”Jag är helt kulturbefriad, jag är utan identitet.”  (Aftonbladets nätupplaga 080916 kl:19:10). Jag gillar själv NWA, där sjunger dom bla "fuck the police" min fru gillar låten "I don't like mondays" där sjunger dom om att skjuta ner alla på en skola. Om jag nu inte har helt kastat bort 4,5 år av mitt liv på att läsa om människor och deras inre så drar jag ju inte slutsatsen att jag vill ligga med poliser eller att Anna vill skjuta ner alla på en skola. MEN är man "journalist" på Aftonbladet så är man av gud utsedd att göra sådana bedömningar och då ÄR det av allmänintresse.

Hade inte skiten vart gratis på nätet hade jag begärt pengarna tillbaka/Patrik


Kommentarer
Postat av: Lillasyster

E ju imponerad att du enns Orkar bry dig!! jag säger ju d, folk e dumma i huvudet så de e därför det är bättre att umgås med hundar!

2008-09-16 @ 19:41:52
Postat av: Patrik

Jag bor i Norrland, är gräsänka och fjärrkontrollen till TV'n ligger i västerås, ERGO jag har för mycket fritid.

2008-09-16 @ 20:39:05
Postat av: Anonym

Patrik, du måste inse att skiten INTE är gratis för att du läser den på nätet. DITT besök på deras hemsida genererar en viktig siffra i statistiken, vilken de senare använder som argument när de säljer reklamplatser på samma hemsida, vilket finansierar hela verksamheten. Det är alltså DITT besök på denna hemsida som gör att den lever, frodas och forsätter sprida sin farsot i form av fördummande av svenska folket.

Så länge DU besöker aftonbladet.se så bidrar du alltså till en sämre värld! Det är tack vare DIG som det här fortgår. Det finns bara en lösning: Sluta besöka aftonbladet.se! Tron att det är gratis gör att du i själva verket betalar ett mycket högre pris!

(Fan, det blev ju nästan poetiskt...)

2008-09-16 @ 23:40:37
Postat av: Magnus

Och Magnus heter jag ja... sorry, ska inte posta anonyma meddelanden igen...

2008-09-16 @ 23:41:27
Postat av: Patrik

Magnus min skeelögda lilla vän, jag betalar inte en spänn ur mina fickor för att få tillgång till skiten. = GRATIS i min värld..

2008-09-17 @ 10:36:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0