Vägval



Då har man bara så där två vägar att gå när det gäller jobb. I början av nästa vecka så har jag förhoppningsvis löst det där med sysselsättningen fram tills jul iaf. Kanske inte det optimala med väl en inkomst och något att göra. I morgon har jag ju den där intervjuvn med min gamla arbetsgivare och nästa vecka med en annan. Som jag brukar säga "ödmjukhet är tecken på dålig självkänsla".

Har redan vart och lämnat lilla gumman på busstationen, hon var smart nog att åka buss till Luleå idag. Det är 7 minus och värre lär det ju bli. Själv ska jag nog skita i att börja med den där antibiotikan, den där läkaren i går var ju inte så där överdrivet tydlig. "om du vill kan du ju ta pillrerna,. annans kan du vänta och se om det blir bättre, ELLER så kan du ju käka dom i några dagar och sluta om du blir bättre. Gör som du vill, eller kom och lämna ett nytt prov om några dagar". Dessa tydliga  råd fick jag, så jag gör som han sa, eller som jag tror att han sa. Jag gör som jag vill mao. Kan tycka att han har slösat bort en stor del av sitt liv på en utbildning han inte vill använda sig av bara .

Tänkte åka ner till gymet snart och provträna, har inte gymmat sen i augusti, kroppen lär bli skitförbanand. Tycker att det är rätt värdelöst när man ska börja igen efter ett uppehåll. Känns som att man får börja om från 0 igen. Men det brukar gå rätt fort att komma igen, återkommer med skaderapportPatrik

Kommentarer
Postat av: Jamilla

Som personlig assistent! :)

2008-11-06 @ 09:11:16
URL: http://jamilllas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ah vilket gym har fått äran att bygga upp dig?

Hörde ryktas om att du jobabde extra på Dressman... tror du det finns chans att de behöver en till extring?=)Jag är grym!!! hehe

2008-11-06 @ 10:53:44
URL: http://leeilas.blogg.se/
Postat av: Tvärånasis

...borde inte du söka massa Karlstadjobb istället för att sitta och vänta på att ingifta släktingar uppdaterar bloggar?? Nu är det gjort i alla fall. :)

2008-11-06 @ 12:51:42
URL: http://tvaeraana.blogg.se/
Postat av: Patrik

Tror att gymmet heter ..äh kommer inte ihåg. Men det ligger i en simhall och det är nog kommunen som driver det. Jag är knappt inne på aktuellt butikskedja, får se nästa vecka hur det går.



Å svägerskan, jag letar och letar men min värmländska måste vara dålig för det blir inget jobb!!

2008-11-06 @ 13:24:06
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0