Löptider



Har aldrig varit en som springer. Är inte feg på så vis att jag måste undkomma situationer, nu på äldre dar så måste nya utmaningar antas och nya mål vinnas. Därav mitt nya intresse för löpning. Till detta hör att diverse psykometriska tester gör gällande att jag är starkt målfokuserad och resultatorienterad och bör därför få verka mot målbilder som är tydligt defienerade för att jag skall komma till min rätt.

Detta medför att jag innan augusti är slut skall jag klara 1 mil. Gör jag inte det står det er fritt att håna mig, klarar jag det kommer jag håna alla andra. Inte mer än rättvist kan tyckas.

Sen är det ju så att min fru klarar milen och den obalansen detta innebär är inte sund. Så jag gör det för hennes skull, för Isas skull, och för kungen och alla andra som någon gång haft det svårt. Jag gör det för alla som någon gång inte haft något som dom velat men inte kunnat få, jag gör det för alla som någon gång har luktat illa trots att dom har duschat. Jag springer för alla som inte har någonstans att sova men ändå är trötta, för dom som sover utan att vara trötta. Jag springer för de som föddes fel men nu är mer fel...Ja ni fattar, det är helvetiskt heroiskt av mig att anta denna utmaning./Patrik, som stålis.

Kommentarer
Postat av: Bror

Äh... skitsnack.. du springer ju för att inte vara sämre än mig å din fru... lol

2011-06-25 @ 23:43:28
Postat av: Maria

Jag ser att det finns hund. Bind fast ett rep mellan er två och målet kommer att vara fixat på ett kick. Sen efter Du har blivit släpad runt milen några gånger så kan Du testa själv.



/Maria, alltid lika uppfinningsrik.

2011-06-26 @ 11:33:26
URL: http://leendeguldbrunaogon.blogg.se/
Postat av: Patrik

Tacksam för tips att detta slag men hunden i fråga bor på Internet...Googel rättare sagt. Men en hund...

2011-06-26 @ 11:40:08
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/
Postat av: maria

Det finns massor utanför Ica, det har jag sett.

2011-06-28 @ 13:31:35
URL: http://leendeguldbrunaogon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0