I spalten lite till höger...

Jag läser Aftonbladets nätupplaga, det är inget att hymla om. Köper jag en papperstidning blir det Expressen, antagligen för att mina föräldrar alltid gjort det. Men face it, Aftonbladets nätsida är bättre än Expressens, sen kanske det inte är nyheterna i sig som man är ute efter. Men jag resonerar lite som så att är det något viktigt, riktigt som har hänt så lär det ändå stå där, och är det inget viktigt som har hänt så kan jag väl få roas av avsaknaden av "riktig" journalistik!

Hur som...I spalten till höger står det idag (jag har kollat så att ni slipper) bla om:

- Kenza för ett eget TV- program. JAg har väl aldrig fördjupat mig i Kenzas blogg men om Kissie startar ett TV- program så hoppas jag det handlar om viktminskning, för jag brinner av nyfikenhet hur hon gör för att bli sååå onaturligt smal. Både fult och oroväckande, men lite nyfiken blir man (på samma sätt som man vill veta hur man skulle reagera på steroider).

- Sportbladet har någon om vad jag tror är 2 st jättar som skall boxas mot varandra. Det tar nog en hel karriär att komma till en världsmästartitel match, men priset verkar vara högt. Deras hån och trashtalk bestod tydligen av en enda fråga, - vem är du? Om man vid det tillfället inte vet vem som står framför en så kanske någon borde blåsa av matchen?

- Den förra barnstjärnan Arron Carter (nu mera 23 år) hävdar att mr: Jacksson gav honom kokain då han var 15 år. Suprrise!! Nu mera kan man ju inte tala illa om Mr: Jacksson eftersom han hade den goda smaken att dö innan alla sanningar hann ikapp honom, det bästa som har hänt hans karriär sen Thriller var hans egen död. Själv har jag inga problem med minnet bara för att han knarkade ihjäl sig. Klart som fan att han var en sick puppie! Klart som fan han lekte både bra och dåligt med barn!

Såå då vet ni, den enda källan till nyheter ni behöver är här. N i får sanningarna levererade helt utan objektivitet och källgranskning./Patrik, nu bullfest!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0