Under tiden hos syrran, den lilla.



Här övas det på matning, som ni ser går det att ha snygga acessoarer när man jobbar med barn. Ingen ursäkt att inte se sitt bästa ut inför den nyfödda. Det var allt vi fick lära oss på kursen som vi inte gick. Förövrigt så är min nyaste systerdotter en väldigt söt sådan.





Anna fick det inte fullt så glamorösa jobbet att hålla i barnet tills det gör på sig. Därefter skall den vuxna stoppa sin näsa vid baken på barnet för via sitt luktsinne avgöra vilken sida det har kommit vätska ifrån.

Vi är och förblir djur...




Denna sorgsna skepnad tillbringar sina dagar med att drömma om fornstora dar, då HAN och ingen annan var the center of attention. Sen kom människorna han bor med, hem med ett barn och tortyren började. Sen när hunden i fråga äntligen hade lärt upp människorna samt barnet så kom dem hem med ett hundbarn!! Som om detta inte vore nog så kom de något senare hem med ytterliggare ett människobarn.  Nu mera är han helt uppgiven och upplåter sin kropp till djurförsök, som här om månaden då vetrinären tömde den där påsen han har under svansen, sen dess har inget känts så där skoj som det kunde förut ibland.

Vill så gärna ha tankebubblor över hans huvud, hade blivit en storsäljare.





Detta är den senaste modellen av hund, den väger hälften så mycket som den gamla modellen men har dubbla energin. Inte alltid en så lyckad kombo./Patrik, härdad.

Kommentarer
Postat av: Anonym

min älskade familj : ) Morris e lycklig!! han e bara lite seg...och tjock....

2009-05-10 @ 21:00:48
Postat av: Tväråna

En ypperligt söt liten tjej. Jisses, med den genuppsättning som kombinerats så kommer min nästa systerdotter bli en riktig pingla!

2009-05-10 @ 21:16:02
URL: http://tvaeraana.blogg.se/
Postat av: Beda

Vilka naturbegåvningar!

2009-05-11 @ 20:21:22
Postat av: Patrik

Ja vill mena det, å så snygga sen!!!

2009-05-11 @ 21:59:28
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/
Postat av: Anna

Bajs/lukt-kontrollen på Moa stod Dolly för när jag var där ;-)

Var det inte underbaart att snusa lite bebis,

hon passar ju som handen i handsken på er båda iaf.

2009-05-11 @ 22:13:50
URL: http://annalexing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0