Till Radiotjänst.

Vart ombedd att maila in till dem och avvanmäla den där TV'n dem skulle ha sett när dem smög utanför vår lägenhet i Umeå. Eftersom vi var inneboende då så hade vi själva ingen TV. Detta hade de dock inte tagit fasta på när dem skickat ut fakturor OCH påminnelser. Lite Percy Nihlegård stuket "charged whitout asking any questions first". 

Då ni var på "besök" i Umeå så var den TV'n ni då såg tillhörande den personen som jag var inneboende hos för tillfället. Jag avanmälde mitt innehav för att jag inte har en TV. Har funderat på att köpa en sån där platt en men har just nu varken råd eller tid, men återkommer till er då. Så snälla ni, sluta skicka fakturor för någonting jag inte har beställt.

/Patrik, lite matt.   

Kommentarer
Postat av: Jeanette Graetsch

Du kan ju förstå hur jobbigt det var när 3 av 4 Graetsch bodde på en och samma adress!!! Både jag och Jesper fick åtaliga ggr ringa dem och förklara att vi var syskon och delade lägenhet och att vi betalade avgift!! Hade inte bott med Tobbe mer än två månader så skickade de en lapp om att jag skulle börja betala! Stasi!

2009-05-25 @ 12:30:05
Postat av: Patrik

Min poäng exakt, Sovjet is alive!!

2009-05-25 @ 20:31:32
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0