Revolutionerande städning

Min fru har i sin frustration funnit en väg till få mig "on the städtrain" så att säga. Hon berättade sin revolutionerande hemlighet för mig och hade jag vetat om den tidigare så hade vi aldrig hamnat i den diskussionen. Jag föreslog att det borde göras en bok i ämnet så vi äntligen kan köpa allt vi förtjänar. Dessa tankar är nu djupt förankrade i familjen och ett lämpligt förlag som vi skall belöna med vårt alster söks nu med ljus och lyckta. Annas metod medför per automatik att det aldrig blir jobbigt att städa, inte heller kommer städningen att upplevas som städning. Denna metod är något som hon själv lever efter och hon tycker faktiskt bara att det är skoj att städa.

Nu borde jag ha väckt era intressen, tänk själva. Inga ofrächa hem, inga odörer som man skäms för. Bara hygieniska ytor och dammfria hyllor. Nu ska jag inte hålla er på stången längre, här kommer the naked truth.

Om man äter så ställer man in tallriken i diskmaskinen på en gång, om man byter om så slänger man kläderna i tvättkorgen på en gång, om man smular på bordet så torkar man bort det på en gång. Denna metod fungerar utmärkt inte bara med begränsade insatser som i exemplen ovan. Utan även för dammsugning och dyligt. Ser du en dammtuss så plockar du bara fram dammsugaren och kör av hela lägenheten, det går väldigt fort (eftersom du antagligen dammsög för mindre än en timme sedan). Nu börjar poletten ramla ner va? Instant clean, no worris.

/Patrik, nyutbildad.  

Kommentarer
Postat av: Anna

Hahaha får se hur det funkar om några år när lillsessan tar hem kompisar och äter mellis och bygger kojor i hela rummet ;-)



Men det låter ju lätt iaf..

2009-05-24 @ 18:18:57
URL: http://annalexing.blogg.se/
Postat av: M

Jag frånsäger mig härmed varje form av ansvar!! Det har vare sig med uppfostran, gener eller barndomen i allmänhet att göra. Men att tjäna pengar på idéen tycker jag är kreativt.

2009-05-24 @ 18:24:06
Postat av: Patrik OCH Anna

Syrran: Du får under inga omständigheter kalla vår kärleksfrukt (ironi) för "lillsessan", det låter FÖR rosa och vi sysslar inte med könsförtryck. Andra förbjudna tillmälen är: guldklimpen, miraklet, undret, polpott, allt med frukter i osv.



M: Jag tror att det är en coopingstrategi anammad i norrland, dvs du går fri från ansvar.

2009-05-24 @ 18:36:02
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/
Postat av: Anna

Blir Lill-Skiten bättre då?

Eller vad kallar ni DEN för då?

Lill-Gangsta??

2009-05-24 @ 19:05:44
URL: http://annalexing.blogg.se/
Postat av: Anna OCH Patrik

Hehe, skit skulle iofs passa men hon heter "hon" eller "grodan" för tillfället. Sen kommer hon få ett namn som man kan nyttja =)

Då är det inge mer "groda" heller eftersom hon inte längre bor i vatten.

2009-05-24 @ 19:30:34
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/
Postat av: Anna

Grodan, hette Elin när hon låg i ballongen så, då får jag kalla henne lill-skiten ;-)

2009-05-24 @ 20:08:30
URL: http://annalexing.blogg.se/
Postat av: Älsta Sis

Jag säger som Anna L, schysst system för singlar, barnlösa och föräldralediga (med bara ett barn). För övriga... vete katten.

2009-05-24 @ 20:36:05
Postat av: Anna

Härlig undanflykt äldsta syster. I can´t beat you på den eftersom du snart har två!



Och Anna; kalla henne vad du vill, vi kommer förstöra henne med egna smeknamn också.



2009-05-24 @ 21:17:11
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/
Postat av: p`s lillasyster

e jag och mange hemska föräldrar?? vi kallade robin för farbror fläskkorv tills han var två år därefter kallas han Terror och Moa kallas numera muppen och bajskorven...... hmm kanske ska vara tyst om detta....

2009-05-24 @ 23:08:19
Postat av: Anna

Kärt barn har många namn ;-)

Vad jag kommer ihåg så kallade jag Elin för rumpnisse under en period, idag går hon under namnet lill-gurkan & MUPPEN ;-)



Det är kärlek

2009-05-25 @ 15:03:47
URL: http://annalexing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0