Shopping a la barnfamilj.

Åkte ner på staden för att fixa lite ärenden, bl a överlämna en egenhändigt gjord och fantastisk morotskaka till personalen i citybutiken efter påtryckningar av det rödhåriga yrvädret som jobbar där. Den här morotskakan blev nu bara halv av någon underlig anledning, den andra hälften gick åt till annat.

Sedan tänkte vi titta på jeans till den gravida i familjen. Jag börjar tröttna på att bara ikläda mig P.O.P:s spandexleggins, även om de är fantastiskt bekväma. Jag skulle så gärna vilja äga ett par jeans som gick att använda även för en gravid. Inne på Carlings hittade jag såklart ett par som var alldeles underbara för mig. Och ja, trots min rabatt skulle de ändå ha kostat 1100 spänn. Det blev till att gråta inombords och lämna butiken om vi vill äga ett vardagsrumsbord när vi kommer till karlstad. Däremot stegade vi, i jakten på billigare brallor, förbi en Brothers and Sisters Outlet och vi fyndade skjorta till maken samt två omlottklänningar för 150 kronor. Som två SATC-flickor fnittrade vi sedan hela vägen till vår raggarvolvo.

Igår vann FBK första semin mot SAIK oxå. Även det är fantastiskt nog. Många gliringar har, under senaste dygnet, haglat gällande obefintlig ödmjukhet och dålig vinnarattityd men detta varken bör eller skall förväxlas med ren, skär, genuin, värmländsk glädjeyra. Jag älskar min man ännu mer bara för att han i bilen hem undrade om det var rätt lag som vann och nöjde sig med mitt svar.

Ikväll blir det kulinarisk korvstroganoff och slöande i soffan (madrassen). Man kan inte ha roligt jämt.

//Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0