Dagen i bilder (tror jag det heter)


Inget att diskutera. Isa gillar allt som rör sig och med två bilkörargalna föräldrar är det inte helt otippat att bilåkeri är högprioriterad favoritsysselsättning. Vi tog oss en söndagstur ut på Hammarö för att förgylla ett annat lyckligt pars husbyggarvardag med lunch.

Jag, som helt förlorat mig själv till hemmamammans icke-existerande modevetenskap frågade frun i huset om hennes byxor var senaste modet nu men ack nej, det var helt vanliga källarmålarbrallor modell extra mjuk. Hennes konstiga bukutväxt är bara en social hund av art staff som väger ungefär lika mycket som matte själv. Man blir rysligt smal av att bygga hus. Tur att ex-grannarna kommer med lunch!

Den driftige husägaren himself hade dagen till ära antagit sin berusade look, trots att det är Söndag och klockan var runt 13. Men han är från Sunne, det kan förklara saken. Henrik erbjöd dessutom Patrik valfritt arbetsområde i huset och verkade inte begripa att inte alla män i hela världen är hantverkare i ben och märg, men det kommer nog lösa sig till slut.

Patrik tog sig friheten att tafsa lite på Moa (hunden) när hon ville sociaisera lite. Därav hennes lite skamsna uppsyn.
Sen orkade vi inte åka hem för att laga middag (vi hade ju för tusan gjort lunch) så vi bjöd in oss till Isas mormor på Söndagsköttbullar modell älgfärs. Väldigt uppskattat.

Nu ska jag gå och se vad mitt radarpar har för sig i vardagsrummet. Det är mystiskt tyst.

//Anna, Söndagsnöjd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0