Helgen i stort

Efter att ha kört 138 mil på tre dagar så var det galet skönt att komma hem till "tja ume", där väntade urlastning av fordon samt köttbullar. Men innan jag fick styra Bemern till Tomtebolyckan så gjorde vi en sväng förbi det högst inofficiella bolaget på Ålidhem där vi stärkte upp alkoholförådet med en flaska vin. Vi hade nu en kvarts sjuttis vodka, en halvpanna Bailys samt en skvätt Passioa och nu en flaska vitt med ett hjärta på. Vår familjeterapeut hade tidigare på dagen varnat oss för att bygga IKEA möbler tillsammans men nu kände vi att vi hade vidtagit försiktighetsåtgärder. Lägg där till att vi har tagit del av Kaj Polaks visdommar som han så rart levererar i boken "att välja glädje". Vi har helt enkelt valt att vara glada och därför är vi det. (förstår inte varför människor med cancer eller såna som förlorar sina barn inte läser Kaj, då skulle dom precis som Kaj säger kunna välja att se det som utmaningar och något spännande ist). Vi snickrade ihop TV bänken, satte upp TVn, sen tvättades det och hängdes in kläder till höger och vänster. Vi gav inte upp förens tretiden på natten. Däremellan hade vi en poesiafton samt att gitarren åkte fram. Vi körde av dom viktigaste bidragen till kulturen signerat "winnerbäck". Sen fortsatte vi med röjandet.

Idag ska jag jaga ifatt på min gamla hoodkompis och få han att hjälpa till med rautrar, uppkolppingar och annat knas av It relaterad karaktär.

Btw, vi har nu kommit fram till att vi ska gifta oss (alltså med varandra till Å med), den långa bilturen tycks ha drivit oss till vansinne/Patrik

Kommentarer
Postat av: M

Klart ni ska gifta er. Bara för att ni lyckas få ihop en IKEA-möbel ska ni inte tro att ni kan leva i synd hur länge som helst!! Kram!

2008-09-07 @ 14:07:24
Postat av: Anna

Jag undrade just HUR LÄNGE ska man få vänta innan ni gifter er??

Borde faktiskt vara dax nu...



;-P

2008-09-07 @ 14:24:49
URL: http://annalexing.blogg.se/
Postat av: Patrik

Vi har bara inte hittat rätt präst än...eller, vi har inte ens valt religion btw, men vi återkommer.

2008-09-08 @ 08:06:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0