Då kan man det då!!

Då har jag provat "lift it" med frun. Det är inget sexuellt så ni kan med gott samvete fortsätta att läsa. Det är som PUMP fast KMTI (där vi tränar) är för snåla för att betala licensen så dom har gjort en egen variant. Jag hade lite skräckbilder i huvudet hur jag skulle se ut när jag pressades sönder under en övermäktig skivstång invid fitnessgudar med svarvade kroppar i alla dess färger.

Nu var det mer Ulla från Grums som vi trängdes med, och skivstängerna var lätta. Inser ju att man reglerar den själv men eftersom det var min första gång (jag bad dom vara försiktig med mig) så la jag mig lågt. Hur som helst, eftersom jag nu mera dominerar alla typer av sträckor när det gäller tjockisjoggning så var inte heller uppvärminingen någon sport. Jag vann helt enkelt, däremot när jag efter passet gick fram till den lilla endorfinkaninen som hade drillat oss och frågade hur hon tyckte att jag hade sett ut där ute på golvet så såg hon bara frågande ut. Inte heller frågade hon om jag kunde tänka mig att ta nästa pass, utan jag tvingades föra det på tal helt själv?

Jag tänker fortsätta att gå på gymmet där, kanske någon gång ibland för att få lite egen tid med trollet (frun) så kommer jag att hedra dessa motionärer med min närvaro. Men det blir mest för deras skull då. Patrik, tror inte på ödmjukhet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0