"Kan jag få klämma lite på den största lössnoppen?"

På apoteket kan man numera köpa sexhjälpmedel av diverse slag. Det har man kunnat ett tag och nu verkar dom ha utökat sitt utbud. Det är bra att apoteket säljer dessa artiklar av fler anledningar tycker jag. Främsta är nog kanske ändå att det finns så hysteriskt blyga människor, som jättejättegärna skulle vilja prova "en såndär´n" men inte törs (eller har lust för den delen) att gå in i en snuskbutik. För handen på hjärtat, det är i snuskbutikerna dom annars säljs. En sån butik där allting man köper slutar på "...och nittio" eller säljs för jämna hundringar. Där det finns ett extra rum som är fördraget med tjocka plysch- och sammetsgardiner i rött. Som gärna ligger i en källarlokal eller i en annan stadsdel än centrumkärnan. Som innehas av en snuskfarbror som är lite överviktig och luktar svett och rök och axe-parfym. Där allting känns lite billigare, lite fulare och lite smutsigare.

Det är den andra anledningen till varför det känns schysst att apoteket säljer sexhjälpmedel. Snuskbutikerna kanske inte är snuskiga egentligen men man får den känslan. Och där radas dildo på dildo upp med bilder av uppkåtade damer i minitrosor av lack (som var inne på åttiotalet, vilket även ger en känsla av att produkterna är tillverkade då). Dildosar som ser verklighetstrogna ut med plastiga ådror och medföljande pung. Naturtrogna färger eller chockrosa, limegröna, lacksvarta osv (tänk 80-tal igen). Apotekets varor är lite mer diskreta, ger en känsla av att vara lite mer "clean", lite mer rumsren fast utan att hymla med just det syfte man är där att köpa dom för.

Man kan, om man är av den här blygare sorten, även slippa skylta med vad man ämnar handla när man går in på ett apotek. Går man in där kan man behöva allt ifrån en pincett eller huvudvärkstablett till analsalva och, som sagt, sexhjälpmedel. På en sexshop är det lite mer uppenbart till vad i hushållet man ska shoppa loss.

Nu till haken. Dessa artiklar placerar apoteket bakom kassadisken. Jag förmodar att det är för att dom är stöldbegärliga av en eller flera anledningar. Men förlorar det inte lite poängen då? Dessa blygare människor som vill handla "en såndär´n" tror jag är samma människor som inte har lust att fråga kassörskan om att få titta på paketen bakom disken. Jag undrar hur den där försäljningen egentligen går för dom? Eller är det bara för dom riktigt modiga lyxlirarna dom där´na finns på apoteket? Skämmes tamejfan!

//Anna, på de blygas sida.

Kommentarer
Postat av: Anna

Oj då, du har verkligen researchat på det här med porrbutiker =)



Men annars tycker jag nog som du, visste inte att dom hade dom bakom disken, om dom fanns i själva butiken så skulle ju fler veta det oxå ;-P

Tack för infon då...

2010-01-12 @ 19:20:52
URL: http://ionlywish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0