Liten och ynklig (okej, kanske inte så liten. Tjock och ynklig då!)

Japp. Jag kan bara instämma i inlägget nedan. Undrar bittert om det inte varit bättre att spara dom där två dagsbudgeterna och ändå ätit fiskskinn med mosvatten igår (min sambos specialitet nuförtiden). Pizza är nämligen fruktansvärt överskattat och jag fick dessutom halsbrännan från helvetet på köpet (fast jag petade bort pepperonin). Och eftersom jag också ser ut att ha blivit lite krasslig i halsen är det inte skönt att döva halsbränna med samarin samtidigt som man har halsont och är hes.

Det mest hånfulla är väl kanske ändå att solen stormskiner (ja, precis så) utanför fönstret och det skulle sitta perfekt med en långprommis. Får se om jag inte mår bättre i eftermidag.

Dagens positiva är att mitt kärringgnäll till postorderföretaget gjorde av sig om än det lilla. Jag blev nyss väckt ur ännu en feberdröm av Caroline på kundtjänst som lovade att jag fick dra av 350 spänn på fakturan hon skickar, som kompensation för trasigt bord nr 2. Inte jättemycket på priset men jag har ju valt att behålla bordet och hon krävde inget bildbevis eller så heller. Det gamla bordet har jag inte fått iväg ännu, men en retursedel bör komma från DHL. Annars får jag väl ringa och bitcha med dom oxå. Nu tänker jag sôva en stund till.

//Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0