Fru paj



Lilla frun gjorde en dödens kaviar god paj. Hon hävdade också att den i det närmaste var nyttig villket jag egentligen sket i då den var så fantastisk.

Vidare har vi under dagen funderat på vad vi kan komma att behöva ha hemma då vi återvänder med den lilla amfibien. Då vi är två noviser på ämnet så har vi totat ihop en lista med saker som vi tror oss behöva och som vi har. Feel free att fylla i sådant som vi absolut inte kommer att klara oss utan.

OBS: Personliga avvikelser förekommer, det vet vi.  

- Vagn, ok
- Säng, ok
- Kläder, ok
- Skötbord. på G
- Sjal, ok
- Bilbarnstol, ok
- Blöjor, ok
- Blöjhink, ok

Fick lite tips om droppar som man pruttar av (tror att min fru har druckit upp ALLA droppar) och salva man tydligen behöver för blöjbyten. Man kan tydligen behöva babyolja (borde jag ha fattat, hörs ju liksom på namnet) och såna där tvättlappar./Patrik, funderar vidare.

Kommentarer
Postat av: JW

Baby olja behövs inte, använd olivolja istället. Mindre antal E- nummer.

Bephanten (stavning?) bruka tahand om röda blöjrumpor. Ullfett salva funkar också. Vi har använt ICA´s egna tvättlappar med aloevera, billiga och tillräckligt bra. Innehåller lite/ inga konstiga tillsatser. Pappi W

2009-05-25 @ 06:16:08
Postat av: Fröken M

Åh, kan man få receptet ? C är galet besatt i paj och en sådan kanske kan användas som muta på torsdag när han kommer hem och det ska flyttas, och komma överens om vad vi ska ha och inte. Alla trix anses som tillåtna i krig och kärlek... ;)

2009-05-25 @ 07:16:04
URL: http://www.metrobloggen.se/michaelaj
Postat av: Älsta Sis

Köp två eller helst tre paket superbilliga bomullstvättlappar på IKEA. De har man utlagda överallt i hemmet så att man alltid har en till hands när man sitter och ammar och när bebisen spyr och när man behöver torka den i ansiktet och när man spiller saker och sen tvättar man bebisrumpan med dem också - då behövs bara ljummet vatten och ibland kanske vanlig olja. Inga kemikalier alls, och miljövänligt.

2009-05-25 @ 09:24:48
Postat av: Beda

Jag inbillar mig att man behöver en termometer, en nässug och typ en nappflaska och ungen vägrar amma eller om pappan ska göra nån nytta nångång i natten, men jag är lika ny på det här som ni..

2009-05-25 @ 09:46:15
Postat av: Anna

Japp, ungefär som vi trodde alltså. Lite påfyllning av nån form av tvättlapp och oljor som inte är alltför kemiska.



Beda; jag är lite inne på din linje, förmodligen för att vi är första gången =)



Huvudsaken är ju att ungen blir med hem känns det som.



M: Receptet är nästan för lätt för att erkänna!

2009-05-25 @ 11:41:23
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/
Postat av: Anna

Minifom heter "pruttdropparna"

och Inotynol heter "rödistjärten"

salvan.



Shit, va duktig jag är, som fortfarande kommer ihåg sånt, och shit va bra grejer det måste vara, för det var samma saker som Jess använde när hon var nykläckt ;-)



Storasyster

2009-05-25 @ 15:01:40
URL: http://annalexing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0