Flashback!!!

Jobbade i Töcksfors idag, kolla kartan om ni inte tror mig men det är nästan så långt västerut man kan åka utan att byta språk. Gick upp för tidigt åkte bil i 1,5 timme jobbade 10,5 timmar och sen hem. Jag och kollegan spanade på två löskermän och när dem kom på att vi försökte stirra ihjäl dem så drog dem. När denna story tog sitt slut så var två individer av med en del kokain och en del amfetamin. OV- busarna 1-0.

Nu till det konstiga med denna dag, vid morgonronden till alla butiker så kom jag av mig. Jag stirrade in i köket på BK- restaurangen, där var det någon som stirrade ut mig. pling, det var Amir. En gammal personal till mig från Vasagatan (Tidig kritaperiond/ett annat liv/ett gammalt liv). Han var RC där och för ett ögonblick kan jag svära på att han försökte locka över mig till den onda sidan igen. Men då dessa äventyr alltid slutar med döden för mig så försökte jag besinna mig. Men det var verkligen kul att träffa någon från the old days, innan vakteriet, innan skolan.   

Min lilla fru har begåvat mig med lasange, till å med så det räcker till x antal lådor. Förutom henns kulinariska egenskaper så visade det sig även att hon var en jävel på att massera. Detta visade sig vara nödvändigt då min rygg omkom under natten till i går. Jag rör mig nu mera som gamla knullar: sakta och illa (btw, jag anser mig själv inte vara särskilt gammal). Hon avbröt dock massagen efter den tredje spontana kommentaren på thailändsk amerikanska ifrån mig. Jag som bara ville visa min tacksamhet./Patrik, ryggknäckt crimefighter. 


Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag förstår fortfarande inte hur man kan välja att sluta på Burger King!

2009-05-12 @ 07:40:26
URL: http://jennyandersen.blogg.se/
Postat av: Lt W

Hälsa Amir

2009-05-12 @ 09:05:31
Postat av: Patrik

Jenny: Vem valde?



Jocke: Ja, i morgon.

2009-05-12 @ 21:43:55
URL: http://lyckligaparet.blogg.se/
Postat av: Lt F

Din Thaiamerikanska har aldrig varit speciellt bra...

2009-05-13 @ 16:04:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0