Barnshopping och internetdebatt.

Jag var på det där fula stället idag och handlade barnsaker. Jag tog alla tips  och hoppade över kudden. Dessutom hoppade jag över allting som hette "KRAMA", "GOSA", "PUTTENUTTA", "MYSELIFINKELIDUTTA" el dylikt. Eller ja, försökte så långt det gick åtminstone.

Men det blev väldigt bra ändå. För en riktigt billig slant kom jag undan med saker till bebisen som dom flesta nog godkänner som bra förälder-val. Och barnsakerna blev så neutralt gröna så.

Flera har frågat efter två inlägg jag gjorde tidigare som jag tagit bort från bloggen. Lite snabbt handlade det om en facebook-grupp som blivit kapad av några lustigkurrar som försökte sig på ironi. Gruppen hette "stoppa övergrepp mot barn" eller nåt sånt och kaparna hade ändrar innebörden av medlemskapet så att det såg ut som om man mer eller mindre förespråkade eller stöttade pedofili. Väckte mer än en upprörd känsla såväl hos mig som många andra. Nåväl, gruppen är numera borttagen och därför vill inte jag heller länka eller uppmärksamma detta mer. Ironi är jävligt svårt. Många gånger är man en störig jävel som inte alltid når fram. Men det är än värre att kapa eller såga människor som inte alls vill beblanda sig med den humorformen. Då är det verkligen inte roligt.

Nä, konsekvens... Det blir ofta en sån.

//Anna
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0