Värmeslagsida

Ja, natten var lång. Och lika så bra det, för även i vaket tillstånd är det FÖR varmt för att vistas utomhus. Okej, kanske om det vore förra sommaren och jag inte släpade på sviter från graviditeten, ammade, skötte om en enveckasmänniska och kunde svalka mig på kvällarna med carlsberg hof, DÅ kanske jag kunde varit utomhus. Men nu är läget lite anourlunda. Men bra ändå. Det är rätt mysigt att få hänga i vardagsrummet eller framför datorn en hel dag utan dåligt samvete, det är ju inte så att det kommer vara så alltför länge. Jag har godkända ursäkter.

Att hela internet beslutat sig för semester är väl också egentligen ett gott tecken, inga människor på facebook, inga uppdaterade bloggar, inte ens vettiga nättidningar. Allt är stitje.

Fördel med min situation (förutom allt gulligt, smörigt då): Jag gillar att gå ner ca ett kilo om dagen trots att jag äter som en dåre och inte rör mig längre än mellan soffan och sängen.

//Anna, bloggtorka

Kommentarer
Postat av: Fröken M

haha,,, den där viktnedgången är jag lite avis på. Iofs skulle typ 3 kg räcka, men ändå =) Kan lova dig att tömma förråd inte är det roiligaste man kan göra i den här värmen heller så hade gärna bytt ut det mot surfande på facebook.

Kram

2009-06-29 @ 16:28:41
URL: http://www.metrobloggen.se/michaelaj

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0