Varför vill ni inte se på tv?

Jag vet inte... Tänkte att jag skulle testa att se lite på tv ikväll. Slog på kanal fem och där stundade giftermål ombord på Färjan. Hur många fel kan man klämma in i en vigsel? Jag tror att dom slog rekordet genom en till synes berusad och kåt präst som ansåg sig tvåspråkig fast han knappt kunde varken engelska eller svenska, det vidrigaste framträdandet av brudgummen som sjöng sitt frieri till bruden (att han inte heller kunde engelska var en extra bonus). Dessutom visslade han sitt mellanspel. När till sist prällen himself drog fram en minibanjo och gastade "love me tender" så stod stjärnorna på uselhetens himmel högst i skyn.

Vi kom på oss själva med att spända sitta fastklamrade vid varandra och kvida av pinsamhet. Ungefär här stängde vi av tv:n igen. Finns det mer att säga? Och kom inte med att alla får göra som dom vill och att man inte ska håna människor. Gifter man sig på en finlandsfärja med kanal fems tv-kameror i fejjan får man ta dissningen likväl som vi hänger ut oss var dag på vår fantastiskt underhållande blogg.

//Anna, har kräkts i neon ännu en gång

Ps. Såklart såg vi detta hos grannen på hans tv. Vi har ju fortfarande ingen själva (trots att vi betalat en slutskuld till radiotjänst fastän vi aldrig haft tv). 

Kommentarer
Postat av: Anna

Självklart har ni ingen tv, jag brukar också kolla innen hos grannen, men just färjan har jag nog missat och lika bra det..

2009-06-05 @ 20:20:03
URL: http://annalexing.blogg.se/
Postat av: Jamilla

Hakat upp sig? Jag förstår inte vad du menar Patrik.



Ni borde förresten ha kollat på svt istället. De visade både pistvakt och sjukan. :)

2009-06-05 @ 22:15:26
URL: http://jamilllas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0